Зелені коктейлі для схуднення та їхні рецепти | Стань щасливою, схуднувши!

Зелені коктейлі для схуднення та їхні рецепти | Стань щасливою, схуднувши! Зелені коктейлі для схуднення та їхні рецепти

травня 8th, 2013 Юлія Опубліковано в Експрес дієти

Відкрию вам один весняний секрет: відмінний спосіб позбутися від грамів і кілограмів, набраних за довгу зиму, це вживати зелені коктейлі для схуднення . приготовані власноруч. Готувати їх нескладно, головне, запастися листовим салатом, свіжою зеленню, овочами і фруктами. А потім можна і за коктейлі стрункості прийматися, і худнути.

Принцип зниження ваги у разі вживання зелених напоїв будується на формуванні різноманітного раціону, збагаченого зеленню, а не на відмові від улюблених продуктів (хоча від деяких страв можна і відмовитися заради свого майбутнього, правда, на час). Повірте, якщо ви збільшуєте обсяг рослинної їжі в своєму меню на кожен день, то на плюшки і цукерочки у вашому шлунку (а надалі, і на боках) місця не залишається. Настрій ваше від великої кількості зелені поліпшується, а, значить, стресів ніяких не буде. До того ж такі напої ще і на стан вашої шкіри, нігтів і волосся впливають (в кращу сторону, вітаміни же).

Так що треба робити. Пити зелені коктейлі стрункості кожен день, та ще й по 2 – 3 порції до кожного прийому їжі (а краще, повністю замінити ними один).

Зелені коктейлі рецепти .

Для приготування напою згодиться будь листова зелень, головне, вибирати більш темні її відтінки, адже в ній найбільша кількість хлорофілу, впливає на імунітет і різноманітні процеси нашого організму! Перерахую, на всякий випадок, яку зелень брати: салат латук, шпинат, листя селери, салати лолобіанка і лолоросса, романно, листя кульбаби, лободи, м’яти, щавель, кропива, подорожник, конюшина. Останні, починаючи з листя кульбаби, є дикорослими і тим і цінні, тому в наших зелених коктейлях для схуднення вони неодмінно повинні бути присутніми.

Промиваємо зелень, складаємо разом листочки, поміщаємо в блендер, роздрібнюємо в однорідну масу. Потім додаємо трішки фруктів (наприклад, груші, яблука, манго, персики, ківі, ананас, виноград) і знову збиваємо, попередньо додавши зовсім небагато теплої кип’яченої води.

Дивіться самі, яку консистенцію коктейлю вам приємніше вживати: густу або не дуже (густу завжди можна розбавити водою). І запам’ятайте одну важливу річ: у коктейлях стрункості присутність фруктів має становити 60%, а зелені – решту 40%.

Як вам такий варіант напою: змішуємо в блендері листовий салат, петрушечку, помидорки (4 штук достатньо), розбавлені водою; додаємо в якості приправи щіпку меленого коріандру і перчика чорного (теж меленого), капаем кілька крапель соку лимона.