Як правильно заварювати і пити ягоди годжі для схуднення

Як правильно заварювати і пити ягоди годжі для схуднення Як правильно заварювати і пити ягоди годжі для схуднення

Всім відомі ягоди годжі, є чудовим ліками з природної аптеки. Вони володіють дивовижним поєднанням вітамінів і мікроелементів в своїй структурі. Всього в ягодах міститься 19 амінокислот, при цьому 8 з них ніяк по-іншому не поповнюються людським організмом.

Одна зі сфер застосування цих ягід – позбавлення організму від зайвої ваги. Ефективне зниження ваги досягається за допомогою того, що продукт містить цілий ряд природних амінокислот, які сприяють природному процесу спалювання жиру. Крім цього, весь процес доповнюється великою кількістю каротину. Ягоди годжі істотно знижують бажання поїсти, а через вміст великої кількості корисних речовин, значно підвищує рівень енергії організму в цілому.

Ягоди годжі дуже легко засвоюються людським організмом, особливо, якщо вживати їх у вигляді соку. Таким способом їх також використовують для лікування різних захворювання шлунка, кишечника та інших органів травної системи.

Історія популярності

По справжньому популярними, ягоди годжі стали після 2004 року, коли безліч знаменитостей звернули свою увагу на їх існування. На той момент, вони до смаку припали не тільки зіркам світової естради, а й відомим письменникам, спортсменам, музикантам.

Як тільки не величали ягоди годжі. На той момент, їх називали найбільш діючим засобом для підняття настрою, подружнім вином, чудесним заспокійливим. Всі ці назви придумані не просто так, адже вживання ягід у повсякденну їжу допомагає впоратися людському організму з різними стресовими ситуаціями. До того ж, цей натуральний продукт виконує роль природного «віагри», при цьому надаючи позитивну дію не тільки на організм чоловіка, але й жінки. Кажуть навіть, що в Китаї, їх забороняли вживати, перебуваючи далеко від будинку, оскільки ягоди підвищували рівень тестостерону в крові, ходять чутки, що за допомогою ягід годжі можна вилікувати навіть чоловіче безпліддя.

Ці чудодійні ягоди здатні додати втомленому організму стан бадьорості, омолодити людський організм, істотно знизити рівень холестерину, відновити рівень цукру в крові і сприяти зниженню ймовірності захворювання раком.

Про застосування ягід годжі

Для того, щоб схуднути потрібно знизити рівень холестерину, а як нам вже відомо, з раніше викладеного матеріалу, ягодам це під силу за рахунок бета-ситостерину у своєму складі. Саме цей компонент змушує артерії людини працювати в повну силу і блокує процес окислення ліпідів, покращуючи тим самим процес функціонування всієї серцево-судинної системи. Крім цього, у складі ягід присутні унікальні полісахариди, які покращують обмін речовин, перетворюючи їжу в енергію для організму, а не в жир.

Найпростішим способом прийому є безпосереднє вживання ягід в їжу вранці і ввечері, в дозуванні 20 грам на кожний прийом. Ягода має бути правильно просушеної. При такому прийомі всього через пару тижнів у поєднанні з дієтичним харчуванням, буде помітний результат. Найбільш популярним способом застосування ягід є їх заварювання в чай. Для заварки якісного напою, достатньо всього лише кілька плодів. Отриманий нектар рекомендується приймати без цукру, з додаванням лимона, лайма, меду.

Крім того, ягоди можна чудово застосовувати разом з кашами, адже вони відмінно поєднуються як за смаковими якостями, так і за харчовою цінністю.

Існує кілька рецептів, які наочно показують способи застосування ягід в їжу. Давайте розглянемо їх більш докладно:

Денна порція вітамінів. Добову дозу плодів годжі необхідно заварити в 0,5 л води, для цього відмінно підійде термос або невеликий чайник. Напій необхідно настояти не менше півгодини, після чого вживати у всередину по 1/2 склянки, приблизно 2-3 рази на день. Не забудьте з’їсти ягоди, після зціджування напою. Чай з добавкою ягід. При заварюванні улюбленого чаю, в заварник необхідно додати 5-6 ягід годжі. Крім чаю, ягоди прекрасно поєднуються з будь-якими видами морозива, десертів, коктейлів. Для схуднення. Столову ложку ягід без гірки необхідно заварити в 0,5 літра гарячої води, настоювати слід в термосі або чайнику протягом півгодини. Настій разом з ягодами необхідно вживати двічі на день, вранці і ввечері, при цьому слід дотримуватися рекомендованої дієти.

Рекомендована добова доза прийому ягід годжі для дорослої людини становить 36-50 ягід. Вся доза ділиться на 2-3 прийоми, залежно від переслідуваних цілей. Дитяча норма становить 1/3 від дорослої. Під час вагітності приймати ягоди годжі слід з дитячої дозуванні (1/3 від дорослої). При появі алергічних реакцій на початку прийому ягід, необхідно припинити прийом, проаналізувати ситуацію і проконсультуватися з фахівцями.

Не рекомендується застосовувати ягоди годжі разом з антикоагулянтами!

Як ви вважаєте, чи допомагають ягоди годжі схуднути?

Також:

  • Білкова Дієта
  • як пити ягоди годжі
  • ягоди годжі як вживати
  • як приймати ягоди годжі
  • як вживати ягоди годжі
  • ягоди годжі як приймати
  • Як правильно вживати ягоди годжі
  • як правильно пити ягоди годжі
  • як приймати ягоди годжі для схуднення
  • ягоди годжі як правильно вживати