Супова дієта від Галини Вишневської. Секрет її фігури. Окрошка. Раціон

Супова дієта від Галини Вишневської. Секрет її фігури. Окрошка. Раціон. Дієта Галини Вишневської: як залишатися весь час стрункою.

Зміст:

Знаменита оперна співачка Вишневська Галина постійно дивувала власних шанувальників не тільки надзвичайно красивим голосом, але і незвичайним властивістю при будь-яких умовах виглядати чудово. За словами самої «примадонни» оперної сцени, зберігати відмінну форму їй завжди сприяли дієти, тому що до фізичних навантажень (спорту) у неї проглядається байдуже ставлення.

У чому ж полягає секрет відмінної фігури оперної співачки?

Насамперед, Галина Вишневська настійно рекомендує забути назавжди про різні перекуси між прийомом їжі. Виходячи з її власного досвіду, як раз дані практично непримітні калорії додають нам зайві кілограми. Крім цього, оперна співачка радить не захоплюватися запізнілими вечерями, міняють нашу фігуру далеко не в кращу сторону.

Галина Павлівна робить акцент на потреби приймати якомога більше рідини, адже вона сприяє очищенню організму від шлаків. Крім того, випивши стаканчик мінеральної води (негазованої), можна без труднощів приглушити відчуття голоду. Її харчування це велика дієта. яка триває протягом усього життя.

Напевно, кожна людина з самого дитинства пам’ятає повчання батьків з приводу того, що потрібно обов’язково їсти суп, нібито він надає силу. Однак на сьогоднішній день мало хто з людей немолодого віку дозволяє собі щодня вживати суп. А ось і даремно! Адже страви рідкої консистенції набагато краще засвоюються організмом, ніж тверді. Також, рідкі страви більш поживні, в результаті чого швидко насичують нас. Крім того, абсолютно всі дієтологи впевнені, що супова дієта більш безпечна для ШКТ, ніж дієти, базовані на вживанні сирих фруктів і овочів.

Супова дієта Галини Вишневської

Дана найпростіша дієта дозволить вам досить швидко звільнитися від жирової тканини. У теж час, вона не є занадто жорсткою, так як насичує людський організм всіма необхідними поживними речовинами. Протікає супова дієта досить легко, відчуття голоду фактично не виникає.

Для цієї дієти підходять різноманітні нежирні супи (найкраще вегетаріанські). Сама ж Галина Вишневська віддає перевагу окрошці на кефірі (нежирному), яку з величезним задоволенням вживає як на сніданок, так і обід, а також на вечерю.

Приготування дієтичної окрошки

В основі дієтичної окрошки міститься звичайний знежирений кефір або так звана «зелена» заправка, яку легко можна виготовити в домашніх умовах. Для цього слід дрібненько подрібнити пучок петрушки і кінзи, після чого перемішати зелень з кефіром.

Решта складу окрошки підбираєте самостійно, грунтуючись на особистих смакових перевагах. Можна використовувати фактично всі овочі – морква, огірки, листя салату, редис, кольорову капусту і так далі, важливо не переборщити з картоплею. Багато додають відварені яйця, гриби, пісне м’ясо.

Даний суп є вашою їжею на весь день. Вживати його слід не менше 4 разів на день.

А ще Галина Вишневська рекомендує на час дієти завести спеціальну тарілку для вживання супу, обсяг якої не перевищуватиме обсягу, утвореного із складених у вигляді човника власних рук. Іншими словами кажучи, скільки рідини поміщається в ваших руках (складених човником), стільки і має поміщатися супу в тарілці, проте не більше. Справа в тому, що б’ємо рук, відображає величину людського шлунка. З цієї причини не рекомендуємо вживати більше окрошки, вона тільки розтягне ваш шлунок.

Корисність дієтичної окрошки:

    окрошка чудово насичує організм, при цьому містить мінімум калорій; страва містить вуглеводи, амінокислоти, мінерали, вітаміни і клітковину, так необхідні для здорового функціонування організму; дієтична окрошка сприяє нормалізації роботи нирок і кишечника (вживаючи її можна долговременно забути про прийом сечогінних і проносних препаратів).

Галина Вишневська створила гранично дієву і безпечну дієту, дотримуючись яку вам вдасться знайти відмінну фігуру і поліпшити власне здоров’я. Звичайно, ще потрібно їсти овочі та фрукти, підходять для схуднення черешня. кавуни, помідори і огірки.