РЕЦЕПТИ низькокалорійних млинців :: покрокове приготування страви, справжній рецепт, фото :: Кулінарні рецепти :: : як просто зробити все

РЕЦЕПТИ низькокалорійних млинців :: покрокове приготування страви, справжній рецепт, фото :: Кулінарні рецепти :: : як просто зробити все Рецепти низькокалорійних млинців Особливості низькокалорійних млинців

Знизити калорійність млинців допоможе відмову він деяких звичних інгредієнтів. Зробіть вибір на користь бездріжджових рецептів – пишність виробам забезпечить невелику кількість соди або збиті білки. Замість пшеничного борошна можна використовувати менш калорійну гречану або вівсяну, а вершкове масло замінити рослинним. Замість жирного молока додавайте в тісто знежирене. Смачні млинці можна приготувати і на воді – особливо якщо ви оберете газовану з нейтральним смаком. Щоб зменшити калорійність млинців, смажте їх на тефлоновій сковороді, що не змащуючи її олією.

Низькокалорійні млинці можна фарширувати – це зробить їх ситним блюдом для обіду або вечері. Начинку вибирайте легку – тушковані овочі, дрібно нарізане куряче філе з грибами, зелена цибуля з яйцем, знежирений сир, фрукти або ягоди. Винаходьте власні рецепти начинок, додаючи до базових продуктам різноманітні спеції.

Дієтичні млинці на мінеральній воді

Спробуйте приготувати легкі апетитні млинчики на мінеральній воді – вона зробить тісто повітряним, а готові вироби – ніжними і красивими.

Вам знадобиться:

– 250 мл газованої води з нейтральним смаком;

– 80 г борошна грубого помолу;

– 2 столових ложки цукру;

– щіпка ваніліну;

– 2 столових ложки рафінованої олії;

– 2 яйця;

– 0,25 чайної ложки солі.

Яйця збийте з цукром і ваніліном. Влийте рослинне масло, додайте сіль і добре розітріть суміш. Порціями всипте половину борошна, ретельно розмішуючи, щоб не залишалося грудочок. Додайте мінеральну воду і борошно, що. Перемішайте тісто, дайте йому постояти 10 хвилин, а потім випікайте млинчики на сухій тефлоновою сковороді. Підрум’янювати їх з двох сторін і до подачі тримайте в теплі.

Гречані млинці на молоці

Пишність виробам додасть збитий білок. Замість знежиреного молока можна використовувати звичайне, наполовину розведене водою.

Вам знадобиться:

– 100 г гречаного борошна;

– 250 мл знежиреного молока;

– 2 яєчних білка;

– 1 столова ложка рослинної олії;

– 0,25 чайної ложки солі;

– 30 г цукру. Тісто по консистенції має нагадувати рідку сметану. Якщо воно виходить занадто густим, розбавте його водою. Надмірно рідку суміш загустіть додатковою порцією борошна.

Підігрійте молоко, змішайте його з цукром, сіллю і рослинним маслом. Білки збийте в міцну піну. Всипте в молочну суміш гречану борошно, ретельно розітріть і введіть білки, акуратно перемішуючи тісто зверху вниз. Випікайте млинці негайно.

Також:

  • Домашня випічка страви