Рецепт вареної курки. Секрети схуднення і стрункості за допомогою білкової їжі

Рецепт вареної курки. Секрети схуднення і стрункості за допомогою білкової їжі. Клуб для тих, кому за сорок

пише:

Рецепт вареної курки. Секрети схуднення і стрункості за допомогою білкової їжі.

У двадцять першому столітті з’явилася велика кількість людей, які відмовляються від вживання м’яса. Однак користь даного продукту важко переоцінити, оскільки нежирні сорти м’ясних виробів утримувати величезний перелік корисних речовин. Варена курка – універсальний продукт, який рекомендується як для харчування взагалі, так і для зниження ваги зокрема. Як варена курка допомагає приборкати голод? У чому секрет і простота приготування даної птахи? Розглянемо рецепт приготування і корисні властивості вареної курки просто зараз.

Рецепт вареної курки можна назвати так: смачно, просто і корисно! Дійсно, важко знайти продукт, який так просто готувати, і при цьому, що володіє величезним переліком корисних елементів.

Для початку варто вибрати в магазині курку приємного рожевого кольору. щоб не було на ній яскраво червоних плям, і вдома трохи розморозити її. Далі поставте курку або яку-небудь її частину (наприклад, грудку) поставити в каструлю в холодну воду на плиту.

Залежно від ваших уподобань ви можете додати в рецепт овочів, трохи локшини і спецій, а також кропу і петрушки. Додаються інгредієнти при варіння в певній пропорційності: якщо продукту потрібно варитися 15 хвилин, значить і додавати його потрібно за чверть години до зняття курки з плити.

Тривалість приготування – 1 година на середньому вогні. Після цього ароматний і смачний бульйон з куркою готовий для вашого столу!

Якщо ваше завдання схуднути, то вам потрібно злити при варінні два-три рази воду, щоб виключити з рецепта жирний бульйон. Варити в такому випадку варто курку близько години, а далі можна порізати птицю дрібними шматочками в овочевий салатик з огірків, перцю і петрушки. Це відмінне рішення для бажаючих скинути зайві кіло!

Варто відзначити, що у вареній курці міститься на 100 грамів – 25 гр. білка. Це більше, ніж у більшості інших продуктів харчування! А з’їдені білки людиною, в свою чергу, найдовше зберігають почуття ситості в організмі, тому курка – подвійно корисний продукт для схуднення.

Варена курка є одним з продуктів харчування для того, щоб схуднути, прибрати живіт, стати красивіше і стрункіше, а також вирішити проблеми з тиском і втомою після фізичних навантажень. Ще більше корисної інформації, а саме як прибрати зайві кілограми, живіт, боки і мати струнке тіло . ви можете тут. Читайте секрети схуднення прямо зараз: http://seminar. pohudenie-/wppage/seminar-pohudenie/