Продукти сприяють схудненню (частина 22) | Ні вазі 100

Продукти сприяють схудненню (частина 22) | Ні вазі 100 Продукти сприяють схудненню (частина 22)

На нашому шляху до позбавлення від зайвої ваги, боротьбою з ожирінням, за допомогою правильного і збалансованого харчування, при застосуванні всіх статей «конституції схуднення» наша оновлена??кухня, зігріває нас теплом і затишком, наша вірна «подруга» в житті, де у нас кожен день новий вага і правильний раціон харчування.

Саме ці п родукти сприяють схудненню . які ми дійсно вживаємо, і які, в обов’язковому порядку, завжди присутні в нашому раціоні.

Цитрусові – ці свіжі і ароматні фрукти, відчуття свята і радості в житті, вибух емоцій, які підходять нам по калорійності, дуже багаті вітаміном С, калієм, пектином і біологічно активними речовинами. Ми віримо, що вони захищають нас від дуже багатьох хвороб: алергії (хоча бувають випадки передозування, наприклад, при з’їданні кілограмів 10 однозначно виникне висип по всьому тілу), астми, раку, катаракти, хвороб серця, застуди і, звичайно, рятують нас від зайвої ваги.

Апельсини, мандарини, лимони, Памела, грейпфрути, лайми ми віримо допомагають попереджати рак товстої кишки.

В цедрі апельсина флавоноид, який знижує рівень холестерину.

Лимонен, що міститься в цедрі лимона, лайма і мандарина, є ймовірність, попереджає рак.

В білих грейпфрутах міститься флавоноид, який захищає легені від токсинів, тютюнового диму, гару, або як у нас минулого літа 2010 року, від смогу.

Флавоноїд з м’якоті апельсина має, можливо, протизапальну дію, а з м’якоті мандарина – гальмує зростання, напевно, ракових клітин.

Ці цілющі фрукти краще їсти з усіма перегородками і білими прожилками, навіть з шкіркою, ця оболонка фруктів багата волокном і флавоноїдами.

Якщо з цих плодів зробити сік, то пити його потрібно тільки свіжовичавленим і не з ранку.

При вживанні лікарських препаратів потрібно обмежити споживання деяких цитрусових овочів, так як може бути сповільнений процес метаболизации деяких ліків, що загрожує передозуванням.

Якщо у Вас в морозилці є місце, то шкірку від цитрусових краще складати, і потім додавати в будь-які продукти, які Ви вважаєте поєднуються з цедрою цих фруктів.

Всі салати можна приправляти соком лимона або апельсина, це дуже смачно і корисно. Ми вже писали, що салати ми заправляємо соком лимона або кефіром власного приготування.

Наш ранковий чай і чай на весь день завжди приправлений часточкою лимона.

Ці чарівні цитрусові фрукти забезпечують приплив сил, а коли вони закінчуються, з’ївши мандарин або апельсин, ми отримали підзарядку практично миттєво.

Це альтернатива кави і солодких газованих напоїв, яка тримає нас в тонусі і зберігає концентрацію, забезпечуючи нас потужним тонізуючим ефектом.

Якщо в чай??додавати лимон або лайм, то поліпшується увагу і пам’ять, відновлюється працездатність, підвищується стійкість організму до простуд.

При дієтичному харчуванні цитрусові відносяться до другої групи овочів і фруктів, в яких у 100 грамах свіжої маси міститься 5-10 граммуглеводов. Імеено цих фруктів дозволяється в день з’їдати до200 грам.

Чому в мандаринах і апельсинах присутні більше солодкий смак, а у лимонів, грейпфрутах, Лайма виражений кислий смак, так як в них більше міститься органічних кислот і менше фруктози і сахарози. Причому при захворюваннях шлунка соки з цитрусових краще завжди розбавляти водою.

На цьому двадцять другу частину статті « Продукти сприяють схудненню » закінчимо. З повагою до Вас, Ірина і Тетяна! Чекаємо Ваших відгуків та коментар на статтю. Ми впевнені, що у нас з Вами все піде за планом: «БУЛО 150, СТАНЕ 90, ХУДЕЕМ ЗАВЖДИ, молодіючи І НЕ ХВОРІЄМО».

Підуть хвороби, повернеться молодість