Низькокалорійних СУПИ

низькокалорійних СУПИ

Ріпчасту цибулю – ? склянки

Часник – 2 зубчики

Курячий або овочевий бульйон – 570 г

Вода – 1 ? склянки

Томатна паста – 170 г

Італійська заправка – 1 ч. ложка

Приготування: Поріжте цибулю, подрібніть часник. Покладіть овочі в каструлю середнього розміру і підсмажуйте їх до м’якості. Додайте бульйон, воду, томатну пасту, заправку і чорний перець до цибулі і часнику. Перешкодьте і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть 10 хвилин. Додайте суміш овочів і макарони. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть 10 хвилин або поки макарони не будуть готові.

Інгредієнти:

Оливкова олія – ??1 ст. ложка

Ріпчасту цибулю – 1 цибулина

Зелений солодкий перець – 2 шт.

Вода – 1 ? склянки

Низькокалорійний рецепт

Інгредієнти:

Ріпчасту цибулю – 1 шт. середнього розміру

Несолоне масло – 1 ст. ложка

Овочевий бульйон – 4 склянки

Вода – 3 літри

Селера – 1 стебло

Турнепс – 1 шт. середнього розміру

Морква – 2 шт. середнього розміру

Приготування: Поріжте цибулю, подрібніть часник. Нашинкуйтекапусту. Турнепс наріжте 1-сантиметровими кубиками, стебло селери – шматочками, а моркву і цукіні – скибочками. Покладіть курку, цибулю і часник у велику каструлю. Залийте водою і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть 50-60 хвилин або поки курка не стане м’якою. Витягніть курку з бульйону і остудіть. Відокремте м’ясо від кісток і поріжте. Зніміть жир з бульйону. Покладіть назад м’ясо і додайте всі інші інгредієнти (селера, турнепс, морква, цукіні, квасолю, капусту і спеції). Варіть 20-30 хвилин або поки овочі не стануть м’якими.

Консервовані томати з рідиною, порізані – 820 г

Консервовані молюски з рідиною, подрібнені – 185 г

Гострий овочевий сік – ? склянки

Приготування: Покладіть картоплю, цибулю, моркву і маргарин в 3-літрову каструлю, заливши їх водою. Готуйте на середньому вогні 8-10 хвилин або поки овочі не стануть м’якими, часто помішуючи. Якщо овочі почнуть пригорати, додайте ще чверть склянки води. Покладіть в каструлю всі інші інгредієнти. Доведіть суміш до кипіння на сильному вогні. Накрийте кришкою і зменшіть вогонь. Часто помішуючи, варіть 10-15 хвилин або поки суп не стане гарячим, а запахи не змішаються. Зніміть з вогню і витягніть лавровий лист перш, ніж подавати на стіл.

Низькокалорійний рецепт

Інгредієнти:

Звичайний довгозерний рис – половина склянки

Курячий бульйон – 800 г

Ріпчасту цибулю, порізану – 3 склянки

Часник, подрібнений – 3 зубчики

Цукор – 1 ч. ложка

Яловичий бульйон без жиру, малосолоний – 800 г

Ріпчасту цибулю – 1 стакан

Часник – 3 зубчики

Консервовані помідори з рідиною – 800 г

Знежирений курячий бульйон – 3 склянки

Консервована квасоля з рідиною – 425 г

Свіжа петрушка, порубана – 1 стакан

Сушені листя базиліка – 1 ч. ложка