Низькокалорійні рецептики! | Pepsi Light

Низькокалорійні рецептики! | Pepsi Light Низькокалорійні рецептики!

Пт, 12/11/2010 – 19:39 – Анютик

Дівчатка, всі ми зібралися на цьому сайті для того щоб навчитися худнути або підтримувати свою вагу, і завжди відчувати підтримку з боку один одного! Так, що може бути краще, ніж успіх, досягнутий розумінням і вирішенням проблеми? Ну хіба що чари Тому пропоную зробити з проблеми, свято! А саме поділитися один з одним всякими дієтичними рецептиками, які допоможуть нам зробити схуднення смачніше і цікавіше!

Дуже часто нам доводиться стримувати утримувати себе від солодкого, мучного, жирного. І бувають дні, коли ми зриваємося і наїдаємося забороненою їжею, думаю у всіх було) Але вихід є! Головне бажання Тільки давайте писати ті рецепти, які ми особисто готували!

Мука__________________1 стакан

Цукор ________________ 1 стакан

Розпушувач _________ 1 ч. л

Білок яічний__________3шт

Вершкове масло ______ 100гр

Сир (знежирений, але не в “кишці”, тому що він дуже рідкий) ___ 600гр

Банани _______________ 2шт

Ванільний цукор ______ 20гр

Спосіб приготування:

Поки все підготовляєте, розігріту духовку, але тільки не на самому максимумі, візьміть середню температуру.

1. Борошно просійте і змішайте з розпушувачем тіста;

2. Масло злегка розігрійте в мікрохвильовці, буквально 5 секунд, щоб воно м’яким стало, розімніть його і розітріть з цукром веннічком або міксером;

3. Додайте в цю суміш яєчний білок, добре перемішайте, потім поступово додайте борошно. Гарненько вимісити тісто ложкою, тому що воно буде злегка рідкувато, щоб руками це робити;

4. Форму для пирога змастіть тонким шаром масла рослинного, розподіліть тісто за формою і зроби високіете бортики;

5. Сир змішайте з ванільним цукром і двома залишилися білками яєць;

6. Далі треба почистити банани і нарізати їх рівними круглими скибочками. Половину бананів додати в сир і акуратно перемішати, щоб не зіпсувати форму бананових скибочок. А іншу частину бананів, викласти на тісто, так вони краще збережуть форму; Сирну масу викладіть на поверхню тіста і рівномірно розподіліть.

7. Все це в духовку на 30 хв при температурі 200 градусів. Слідкуйте щоб не підгоріло тісто. Через 30 хв витягніть і спробуйте, якщо тісто не рідке, пиріг готовий! І ще, на всякий пожежний =) можна поставити в духовку маленьку ємність з водою, щоб пиріг не підгорів! Але тільки не надовго, а то я поки ємність не витягнеш пиріг рідкий був, зате не підгорів)))

Це мій перший експеримент з подібним пирогом, але брат попробивал сказав: “Якби він не був теплим, подумав би що в магазині купила)))

Ось

СМАЧНОГО!

Калорійність в 100гр 215кКал, жирність 4,6 гр.