Корисні властивості фунчози

Корисні властивості фунчози Корисні властивості фунчози

Таїланд не дарма славиться чудовим гостинністю, екзотичним стравами і смачною їжею. Саме ця країна є батьківщиною фунчози. Багатьом це назва невідомо, але під ним ховається незвичайна користь цього продукту. Корисні властивості фунчози вже давно відомі жителям сходу. Отже, що ж це за продукт, і які її якості розкриті тайцами?

Фунчоза – це рисова локшина. Однак важливо не це, а наявність вітамінів в рисі. Справа в тому, що вони зберігаються при виготовленні локшини. Легенда свідчить, що улюбленою стравою японських самураїв була рисова каша. У них розповідалося про те, що рисова каша здатна продовжувати молодість, давати заряд енергії та сил. Тепер у цьому можна переконатися на своєму досвіді.

Як відомо для підтримки нервової системи необхідний вітамін В. Цей вітамін у великій кількості міститься в фунчозу, тому вона зміцнює нервову систему. Це особливо важливо в наш час, коли від впливу стресів і постійної напруги на наш організм нервова система слабшає. Це не означає, що щоденне споживання в їжу рисової локшини допоможе вилікуватися від хвороби, але заповнити нестачу вітамінів і мінералів цілком може. Якщо врахувати, що вона містить ще й вітаміни Е, РР, а також фосфор, марганець, залізо, магній, кальцій, селен, цинк, мідь, можна сказати що вона просто необхідна для повноцінного функціонування організму.

Цей продукт чудовий для людей, що прагнуть до схуднення. До складу фунчози входять складні вуглеводи. Саме такі вуглеводи забезпечують м’язову тканину енергією. Якщо є щодня фрунчозу, то можна знизити кількість споживаних жирів і норму цукру. Важливо зауважити, що це ніяк не позначиться на вашій енергії. Ви будете все також бадьорі, веселі і енергійні.

Як відомо для розвитку нашого організму потрібні амінокислоти. В організмі є 8 амінокислот, які вважаються незамінними. Це означає, що їх потрібно вживати з їжею. Особливість фрунчози в тому, що вона містить ці амінокислоти, які відіграють важливу роль у створенні нових клітин. Важливо і те, що фрунчоза не містить білок глютен. Саме він є причиною багатьох харчових алергій, тому це чудовий і безпечний продукт для підтримки здоров’я.

Вживайте в їжу фунчозу і будете таким же здоровими і щасливими як тайці!