Калорійність і корисні властивості – Фунчоза

Калорійність і корисні властивості – Фунчоза Калорійність і корисні властивості – Фунчоза

Кілокалорії: 320

Білки: 0.7

Жири: 0.5

Вуглеводи: 84.0

Вермішель фунчоза виробляють з рисової або інших видів борошна (бобів). Зовні вона тонка і прозора. Ця локшина є хорошим абсорбентом, тобто легко вбирає запахи, а так само смаки, з цієї причини є найкращим гарніром для безлічі продуктів. Навіть маленький обсяг приправи здатний найкращим чином відтінити смак страви, яке зроблено на основі вермішелі фунчози. У більшості випадків, локшину вживають до салатів, а так само супів.

Цінні властивості фунчози

Даний продукт багатий на вітамін В, який потрібно організму людини для зміцнення нервової системи. Ще в фунчозу є вітаміни групи Е, РР, а ще мінерали (цинк, залізо, мідь, селен, кальцій, магній, фосфор, марганець). Цей великий набір вітамінів і мінералів найкращим чином сприяє повноцінній роботі людського організму.

Вермішель буде знахідкою для всіх людей, які бажають усунути зайві кілограми. У змісті фунчози є складні вуглеводи, які забезпечують м’язи енергією. У разі, якщо кожен день їсти фунчозу, то можна значно скоротити споживання жирів і цукру, а це в свою чергу дуже добре позначиться на самопочутті, людина стане більш енергійним.

Цінність продукту полягає і в тому, що він багатий на амінокислоти, які потрібні для створення нових клітин. Добре й те, що в цій вермішелі немає білка глютену, який призводить до появи алергічних захворювань, а це дуже важливо для всіх алергіків. Висновок напрошується сам, фунчоза – це безпечний і корисний продукт для здоров’я людини.

Традиційну вермішель застосовують для приготування супів, але більш часто її вживають в салатах. У сухому вигляді калорійність даного продукту становить 334 калорії, у відварному вигляді фунчоза має тільки 87 калорій на сто грам продукту.

Приготувати локшину дуже легко. Потрібно лише відварити її в перебігу трьох хвилин, а після цього промити в холодній воді. При наявності бажання її можна злегка обсмажити. Їдять фунчозу як гарнір до страв з м’яса, риби, а ще в якості основного блюда з додаванням овочів, грибів, м’яса та інших продуктів харчування. Ви можете готувати її і вживати, так як вважаєте за потрібне, в даному випадку все безпосередньо залежить від ваших смакових уподобань.

Калорійність фунчози

Калорійність фунчози становить 320 кілокалорій на 100 гр. продукту. Фунчоза відноситься до борошняних виробах з високою калорійністю. Але все одно, фунзоча рекомендована людям з проблемами зайвої ваги, тому що виробляється з рисової або інших видів борошна (наприклад, бобової) а це означає що даний продукт не зашкодить вашій фігурі.