Дієта Тетяни Устинової – Дієти від знаменитостей – Жіночий журнал

Дієта Тетяни Устинової – Дієти від знаменитостей – Жіночий журнал Дієта Тетяни Устинової

Популярна письменниця Тетяна Устинова здивувала шанувальників своєї творчості тим, що їй вдалося схуднути на 90 кілограмів за три роки. На задані питання про те, яким же чином їй вдалося це зробити, вона сказала, що найкращим рецептом позбавлення від зайвої ваги всім людям, які прагнуть схуднути, буде висловлювання балерини Майї Плісецької: «Треба менше жерти!».

Деяким чином Тетяні Устинової дуже пощастило. Справа в тому, що вона не любить ніяких солодощів . але воліє велика кількість овочів і м’ясних страв.

Основними правилами її раціонального здорового харчування є:

    ніколи не вживати основне блюдо без гарніру; включення в раціон харчування великої кількості морепродуктів; повна відмова від вживання майонезу і заміна його м’якими сирами.

Вашій увазі пропонуються деякі перевірені рецепти корисного харчування, якими Тетяна Устинова з великим бажанням ділиться з тими, хто хоче позбутися зайвої ваги . при цьому, не завдаючи шкоди своєму здоров’ю.

Нарізаний кільцями цибулю-порей і 100 грамів спаржі згасити в каструлі з товстим дном. Потім влити в каструлю 2-3 столових ложки білого вина, півсклянки вершків і тушкувати на повільному вогні. Потім додати курячий або овочевий бульйон на ваш вибір, дати закипіти, в кінці приготування вміст каструлі збивається в блендері. Приготування спаржевого супу займає всього 25 хвилин.

Перед приготуванням баранячі реберця необхідно витримати в маринаді з лимоном і розмарином. Але не в якому разі в маринад не можна додавати сіль, так як реберця будуть несмачними і сухими. У маринад також слід додати перець і залити все вміст газованою водою. За відрізок часу маринування реберець необхідно зайнятися підготовкою овочів. Солодкий перець, картоплю і баклажани необхідно порізати шматками великих розмірів разом з шкіркою, потім додати дрібно нарізану часник і оливкове масло. Далі слід викласти всі підготовлені овочі разом з реберцями в глибоке деко, і відправити все в заздалегідь розігрітий до 250 градусів духовку на 10 хвилин.

Смачне м’ясо, приготоване в духовці

На дно сотейника з товстим дном необхідно покласти три нарізаних цибулини, а на них курку або м’ясо. Надіслати сотейник в духову шафу на дві години. В кінці приготування цієї страви додати сіль, порубаний часник, заздалегідь обсмажені гриби і інші приправи на ваш смак.