Дієта на яблуках і кефірі –

Дієта на яблуках і кефірі – Дієта на яблуках і кефірі

Швидко позбутися кількох зайвих кілограмів, очистити організм від шлаків і токсинів і нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту допоможуть яблука і кефір. Кожен з цих продуктів сам по собі є корисним для людського організму, а в поєднанні один з одним вони дозволяють домогтися приголомшливих результатів у боротьбі із зайвою вагою.

Кефір є дивно корисним для організму людини кисломолочним продуктом, який не тільки нормалізує обмін речовин і сприяє відновленню мікрофлори кишечника, але і поставляє в нього масу корисних і необхідних для забезпечення нормального функціонування компонентів.

Вміщені у складі кефіру вітаміни, ферменти, мікро-і макроелементи благотворним чином позначаються на стані здоров’я шкіри, нігтів, волосся, а також роботі всіх систем і органів людського організму.

Завдяки своїм унікальним властивостям кефір є основою багатьох ефективних дієт для схуднення, розрахованих на зменшення ваги, нормалізацію обмінних процесів, очищення організму і т. п.

Вибір яблук на додаток до кефіру для ефективного усунення зайвої ваги не випадковий. У них міститься величезна кількість тих поживних речовин, вітамінів і активних компонентів, яких немає в кефірі, що робить дієту максимально повноцінної і комплексної. Це означає, що вживаючи кефір з яблуками, ви не будете виснажувати свій організм, як це буває у випадку з традиційними монодієти. Надходження повноцінного набору поживних речовин допоможе організму прибрати зайві кілограми шляхом нормалізації обмінних процесів, а не за допомогою його зневоднення або зменшення м’язової маси.

Кефір та яблука: дієта відрізняється швидкістю дії, тобто, якщо вам необхідно позбутися від 3-4 кг зайвої ваги за 3 дні – зупиніть свій вибір на ній. Результат вас точно порадує, при цьому ніякої шкоди для здоров’я не буде, тільки користь і очищення кишечника від шлаків.

Ефективність представленої дієти обумовлена??тим, що містяться в кефірі біфідобактерії в комплексі з «яблучної» клітковиною активно нейтралізують фактори, що порушують обмін речовин, а також ефективно виводять шлаки і застояну в організмі рідину. Завдяки цим компонентам відбувається також прискорення травлення, завдяки чому люди на тривалий час забувають, що таке важкість у шлунку і проблеми з кишечником.

За 3 дня кефіру-яблучної дієти організм повністю очищається, тому людина відчуває приплив бадьорості і сил. Більш тривале вживання тільки яблук і кефіру небажано. Щоб результат дієти був не тільки помітним для оточуючих і приємним для вас, під час вживання яблук і кефіру рекомендуються легкі фізичні навантаження, які допоможуть шкірі залишатися пружною і підтягнутою, незважаючи на втрату кілограмів.

Вживати кефір і яблука під час розвантажувальних днів можна за різними схемами.

    Пити кефір і їсти яблука окремо. Робити кефіру-яблучний коктейль в блендері і вживати його 5-6 разів на день приблизно однаковими порціями через рівні проміжки часу. Вживати яблука і кефір, як тільки виникає відчуття голоду, в обід раціон можна урізноманітнити відвареною рибою.

Дотримуючись дієту кефіру, важливо не випивати більше 1,5 л кефіру і не з’їдати більше 1,5 кг яблук на добу, в іншому випадку можна спровокувати порушення травлення у вигляді проносу і подібних проблем.

Якщо проблема зайвої ваги вас не турбує, але ви хочете підтримувати правильну роботу травного тракту, систематично очищаючи його від шлаків і токсинів, розвантажувальний день на яблуках і кефірі раз на два тижні допоможе вам досягти бажаного ефекту.

Що стосується обмежень кефіру-яблучної дієти, їх небагато: порушення кислотності шлунка, виразкові ураження слизової і деякі інші захворювання травного тракту. При таких недугах краще дотримуватися спеціальне дієтичне харчування, призначене лікарем, і навіть не думати про дієти для схуднення. Турботу про усунення зайвих кілограмів краще перенести на потім, коли захворювання буде усунуто або перейде в стадію ремісії.

Не варто також дотримуватися дієти на кефірі та яблуках людям, організм яких недостатньо добре справляється із завданням перетравлення молочних продуктів.