Дієта для Терезів за знаком зодіаку

Дієта для Терезів за знаком зодіаку Дієта для Терезів

Ваги від природи не володіють міцним здоров’ям. І хоча зовні вони справляють враження рухливих людей, у яких немає проблем зі здоров’ям, насправді представники цього зодіакального сузір’я не володіють міцним імунітетом. З цієї причини саме Терезам варто як слід потурбуватися проблемою свого здоров’я, навчитися дбайливому до нього відношенню. А це не можна зробити, минаючи аспекти правильного харчування.

Найбільш чутливі місця у Терезів – нирки. Про проблеми цього органу говорить стан шкіра під очима. Не менш рідкісні проблеми з суглобами і хребтом. А Ваги, які не ведуть правильний спосіб життя, ризикують заробити проблеми з нервовою системою.

Зовні тендітні, Ваги часто стикаються з проблемою ожиріння. Любителі поїсти, вони часто не знають міри і переїдають. Найбільше Терези люблять солоне, яке їм якраз не рекомендовано.

Щоб зберегти здоров’я, Ваги в першу чергу повинні виключити з раціону всілякі соління – солону і копчену рибу, огірки, маринади. Небажано вживати сирокопчені продукти, маргарин, а також пити багато молока, яке не надто підходить цьому Знаку Зодіаку. Також не підуть на користь Терезам цитрусові, оцти, кислоти. Не варто зловживати солодким.

Організм Терезів погано сприймає алкоголь, він їм тільки на шкоду.

Проста їжа, що вживається в спокійній обстановці – ось головна рекомендація для Терезів. Вдалий варіант – каші або макаронні вироби, присмачені різноманітними рослинними приправами. М’ясо краще вибирати нежирних сортів, птицю, морепродукти. Для підвищення імунітету і зміцнення судин корисні продукти, в яких містяться вітаміни Е і А (вітамін Е, наприклад, міститься в таких продуктах, як солод, рослинне масло, пророслі злаки, люцерна). Щоб поліпшити кров, Терезам необхідно включити в раціон продукти, що містять мідь, до них відносяться: морські молюски (наприклад, мідії), салат, огірки, редис, буряк, лобода, чорна смородина, журавлина, полуниці).

Корисними будуть наступні овочі: морква, салати, спаржа, буряк, гарбуз, редис, кабачки.

Неодмінно треба включити в меню фрукти. Тут перевагу варто віддати винограду, яблукам, персики, груші.

У раціоні Терезів повинні мити марганцесодержащіе продукти . неочищений рис, проросла пшениця, редис, інжир, гарбуз, морепродукти, яйця.

Такі продукти, як буряк, кукурудза, мигдаль, морква, спаржа, персики і родзинки, містять фосфат натрій – мінеральну сіль Терезів.

Щоб схуднути, Ваги повинні дотримуватися особливих систем харчування. Ідеально підійдуть вегетаріанство і роздільне харчування по Шелдон. З тривалих дієт краще вибрати дієти Кіма Протасова, поєднуючи її з розвантажувальними днями, або систему Катерини Мірімановой «Мінус 60». Не варто користуватися маловуглеводні дієтами.

Щоб схуднути за короткий термін, Терезам слід скористатися дієтами, в основі яких супи, каші, кефір, а також різними варіантами фруктової дієти (бананова, кавунова тощо).

п’ятницю – ідеальний розвантажувальний день для Терезів.

Один з варіантів дієти для Терезів

(пропонується на вибір два варіанти кожного з прийомів їжі)

Сніданок

1. Приготуйте спеціальний напій: стаканчик фруктового йогурту (нежирного) збийте разом зі склянкою непідсолодженого ананасового соку і одним яйцем, додайте мускатний горіх за смаком.

2. Рецепт страви: візьміть один банан, подрібніть, посипте корицею, додайте дві столові ложки м’якого сиру. Тост із хліба з висівками, половина склянки непідсолодженого апельсинового соку.

Обід

1. Квасоля відварна або спагетті – 125 грамів. Два тосту з хліба з висівками. Запечені помідори. Овочевий салат (використовуйте зелені овочі). Невеликий банан.

2. Булочка з висівками, апельсин або яблуко. А також на вибір – копчений лосось з лимонним соком (50 грамів), боби з скибочками ананаса (2 столові ложки), нежирна шинка або курка (50 грамів).

Вечеря

1. Приготована на грилі курка без шкіри (250 грамів), морква, квасоля зелена, кольорова капуста, печене яблуко і солодкі пластівці (три столові ложки).

2. М’ясо ніжне (75 грамів) або приготована на грилі риба (125 грамів). Відварну картоплю “в мундирі” (250 грамів) з додаванням м’якого сиру (дві столові ложки) і тертого сиру едамского (25 грамів). Шматок дині.